VISELD MAGADON SZEGED ÚJ PÉLDAKÉPEIT!

És segítsd ezzel a GEMMA Központban nevelkedő sérült gyermekeket!

Vásárolj Te is Szuperhős pólót június 30-áig az Onlinepolo.hu-n!
 

Öltsd magadra kedvenc Szuperhősödet, készíts egy mosolygós szelfit a pólót viselve, és küldd el a képet a GEMMA Központnak a Facebook-on!

Fotódat közzétesszük oldalunkon, és a játékban részt vevők közt június 30-án három kézműves tortacsodát sorsolunk ki a szegedi Nagy Cuki jóvoltából!

 

Minden egyes Szuperhős póló megvásárlásával most 1000 forinttal támogathatod a GEMMA Központ sérült gyermekeit!

 

CSAPATVERSENY!
 

Ha összeálltok barátaiddal, vagy kollégáiddal, és segítenétek, küldjetek nekünk a Facebook-on olyan csoportképet, ahol legalább 5-en viselitek Szuperhős pólóinkat! Csapatfotóitokat szintén közzétesszük, és a beküldő csapatok közt június 30-án egy hatalmas tortát sorsolunk ki a szegedi Nagy Cuki jóvoltából!

 

Szuperhőseink a tavasszal Szeged első speciális játszóterére gyűjtöttek, amit – önkénteseinknek és adományozóinknak köszönhetően – május 25-én át is adtunk! A támogatói pólók megvásárlásával továbbra is a játszótér ügyét segítheted, ugyanis a teljes, mintegy 7 millió forintos költségére még nem gyűlt össze elegendő támogatás. A játszótérről és a GEMMA Központról itt olvashatsz bővebben: www.gemmakozpont.hu/szuperhosok.