Jelenlegi hely

Hogyan tervezzük meg egyedi pólónkat

Tervezőnkben néhány kattintással megtervezheted egyedi pólódat, pulcsidat, ajándéktárgyadat…

Szeretnénk bemutatni tervező modulunkat, hogy könnyen és gyorsan megtervezhesd pólódat:

 

Kattints a TERVEZŐ menüpontra.

Válassz terméket a tervező bal oldalán található VÁLASZ TERMÉKET fülre kattintva. A legördülő menüben választhatsz termék kategóriát. Miután kiválasztottad terméked, a tervező alsó részén a póló alatt  változtathatod színét.

Ezután a bal oldali menüben a VÁLASZ MINTÁTr-a kattintva a legördülő menüből válassz kategóriát, majd kiválaszthatod a neked tetsző ábrát, amire klikkelve már a pólódra is került a minta. Színezheted, forgathatod, változtathatod a méretét és a pólón való helyzetét. 100% színhűséget garantálni nem tudunk.

Ha saját szöveget  szeretnél a pólódra válaszd a bal oldali SZÖVEG HOZZÁADÁSA menüpontot. Gépeld be a kívánt szöveget, válassz betűtípust, formázd meg.

Ha saját fotót vagy szeretnél  feltölteni, azt a KÉP FELTÖLTÉS feliratra kattintva  teheted meg. Saját kép feltöltésekor ügyelj a megfelelő felbontásra. Nagyon kicsi, vagy rossz felbontású képeket nem tudunk jó minőségben nyomtatni. Felhívjuk figyelmed hogy a kinyomtatott színek eltérhetnek, 100% színhűséget garantálni nem tudunk. Saját kép feltöltése esetén technológiát nem tudsz választani, ezt mi döntjük el a kép ismerete után, de a megjegyzés rovatban tudsz üzenetet írni, hogy te mit szeretnél és telefonon egyeztetünk.