Jelenlegi hely

Saját minta feltöltése?

A saját mintát a TERVEZŐben tudsz feltölteni

  1. Kattints a főoldalon a Tervező menüpontra.
  2. A tervezőben, jobb oldalt  a szürke menüsávban láthatóak függőlegesen a menü fülecskék. Válaszd ki a Kép feltöltése menüpontot.
  3. Megjelent ablakban kattints a Fájl kiválasztása ikonra és válaszd ki a feltölteni kívánt képet. (jpg. formátum - legalább 150dpi)
  4. A feltöltött képre kattintva az megjelenik a kiválasztott terméken. A képet ezután méretezheted, forgathatod, elhelyezheted a megfelelő pozícióban

 

Amennyiben grafikát töltesz fel és ez megvan vektoros formátumban is (AI. CDR) kérjük küld el az  info@onlinepolo.hu e-mail címre, így meggyorsíthatod rendelésed gyártását. Az e-mailbe kérjük írd bele megrendelésed számát, amelyhez mellékeled a vektoros anyagot. 

Saját kép feltöltése esetén nem tudsz technológiát választani, valamint szöveg esetén a kiválasztott technológiát felülbíráljuk és a legjobb megoldás szerint készül el. Amennyiben a  megjegyzés rovatban üzenetet írsz, hogy te mit szeretnél  telefonon egyeztetjük, hogy megoldható e vagy sem, amennyiben nem kérsz egyeztetést döntésünk alapján készül el.  Látványt külön csak akkor küldünk, ha az általad kért képben változtatni kell színeket, ugyanis amit megtervezel az már maga a látvány.

Amennyiben a képet szerkeszteni kell, hátteret levenni és ennek ideje több mint fél óra ebben az esetben telefonon egyeztetünk, szerkesztési díjat 1500 Ft-ot számolunk fel számlázáskor.