Jelenlegi hely

Saját minta feltöltése, látványterv készítés, szerkesztési díj

A saját mintát a TERVEZŐben tudsz feltölteni

  1. Kattints a főoldalon a Tervező menüpontra.
  2. A tervezőben, jobb oldalt  a szürke menüsávban láthatóak függőlegesen a menü fülecskék. Válaszd ki a Kép feltöltése menüpontot.
  3. Megjelent ablakban kattints a Fájl kiválasztása ikonra és válaszd ki a feltölteni kívánt képet. (jpg. formátum - legalább 150dpi vagy -png)
  4. A feltöltött képre kattintva az megjelenik a kiválasztott terméken. A képet ezután méretezheted, forgathatod, elhelyezheted a megfelelő pozícióban a kékel bekeretezett területen belülre ( a kék keret nem kerül nyomtatásra a termékekre)

 

Amennyiben grafikát töltesz fel és ez megvan vektoros formátumban is (AI. CDR) kérjük küld el az  [email protected] e-mail címre, így meggyorsíthatod rendelésed gyártását. Az e-mailbe kérjük írd bele megrendelésed számát, amelyhez mellékeled a vektoros anyagot. 

A nyomatokat a tervezőben elkészített látvány alapján készítjük el. Természetesen figyelembe vesszük a termék méretét és a látványterveken látottakhoz igazítjuk a nyomat méretét. Maximális nyomtatási méretünk: 35*45cm.
Amennyiben egy adott méretű mintát szeretnél, kérjük rendelés leadásakor írd bele a megjegyzés mezőbe a pontos méreteket.

 

A tervező számolja a nyomtatási költséget arra a nagyságra amire beállítod, amennyiben a grafikát nem tudod feltölteni, így azt mailben az [email protected] mail címre el tudod küldeni pontos leírással és mailben válaszolva megadjuk az árakat a nyomtatási költségekkel együtt.

Saját kép feltöltése esetén nem tudsz technológiát választani, valamint szöveg esetén a kiválasztott technológiát felülbíráljuk és a legjobb megoldás szerint készül el. Amennyiben a  megjegyzés rovatban üzenetet írsz, hogy te mit szeretnél  telefonon egyeztetjük, hogy megoldható e vagy sem, amennyiben nem kérsz egyeztetést döntésünk alapján készül el. 

 

LÁTVÁNYTERV:

A tervezőnket úgy alakítottuk ki, hogy a megtervezett látvány már maga a látványterv is!

Amennyiben mégis szeretnél kérni látványtervet, ennek díja: 1000Ft, melyet a számlán fogunk feltüntetni és az összeget csak átutalással tudod kifizetni!

 

Szerkesztési költség: Egyszínű háttér eltávolítás általában díjmentes, amennyiben a minta is megfelelő felbontású.

Továbbá bonyolultabb háttér eltávolítás, körbevágás esetén minden megkezdett 30p Bruttó 2500Ft. 

 

Egyedi minta készítése esetén az alapdíj bruttó 5000Ft, amely 1 óra szerkesztési díjat tartalmaz. Amennyiben 1 óra szerkesztés nem elég a minta elkészítésére, ebben az esetben minden további megkezdett 30p szerkesztés bruttó 2500 Ft.

Pl.: nem rendelkezel magával a mintával, csak egy póló képed van amin rajta található a minta. Ebben az esetben egyedileg készítjük el neked a mintát.

Természetesen egyeztetés nélkül nem kezdünk neki a szerkesztésnek. Szerkesztési díj számítása esetén felvesszük veled a kapcsolatot.

 

*A szerkesztési költségünk egy kedvezményes ár, mely csak akkor érvényes, ha a pólókat is tőlünk vásárolod, illetve átutalással fizetsz. A mintát jó minőségű grafikaként nem áll módunkban elküldeni. Az ár csak a pólóra nyomtatható verzió elkészítését fedezi.

 

Amennyiben postapontot választottál szállítási/átvételi módnak, ebben az esetben csak utalásos fizetési móddal tudjuk elfogadni a különbözet kifizetését. Fizetési információ

 

Tervező használata és a rendelés leadása: