Jelenlegi hely

Saját minta feltöltése, látványterv készítés

A saját mintát a TERVEZŐben tudsz feltölteni

  1. Kattints a főoldalon a Tervező menüpontra.
  2. A tervezőben, jobb oldalt  a szürke menüsávban láthatóak függőlegesen a menü fülecskék. Válaszd ki a Kép feltöltése menüpontot.
  3. Megjelent ablakban kattints a Fájl kiválasztása ikonra és válaszd ki a feltölteni kívánt képet. (jpg. formátum - legalább 150dpi)
  4. A feltöltött képre kattintva az megjelenik a kiválasztott terméken. A képet ezután méretezheted, forgathatod, elhelyezheted a megfelelő pozícióban

 

Amennyiben grafikát töltesz fel és ez megvan vektoros formátumban is (AI. CDR) kérjük küld el az  info@onlinepolo.hu e-mail címre, így meggyorsíthatod rendelésed gyártását. Az e-mailbe kérjük írd bele megrendelésed számát, amelyhez mellékeled a vektoros anyagot. 

Saját kép feltöltése esetén nem tudsz technológiát választani, valamint szöveg esetén a kiválasztott technológiát felülbíráljuk és a legjobb megoldás szerint készül el. Amennyiben a  megjegyzés rovatban üzenetet írsz, hogy te mit szeretnél  telefonon egyeztetjük, hogy megoldható e vagy sem, amennyiben nem kérsz egyeztetést döntésünk alapján készül el. 

 

A tervezőnket úgy alakítottuk ki, hogy a megtervezett látvány már maga a látványterv is!

Amennyiben mégis szeretnél kérni látványtervet, ennek díja: 1000Ft melyet a számlán fogunk feltüntetni.

Amennyiben a képet szerkeszteni kell, a háttér eltávolítás komolyabb szerkesztést igényel, ennek szerkesztési díja: minden megkezdett 30p - 1500Ft.

 

Tervező használata és a rendelés leadása:

 

  • Facebook
  • Messenger