Jelenlegi hely

Akciók és felhasználási feltételei

Póló napok:

"Póló napok" akciónk 2021.10.07. - 2021.10.10-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Leáraztuk kedvenc pólóitokat, melyeket az akció időtartalma alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

Akciós pólóinkat a "Póló napok" menüpontban éritek el.

A kedvezmény üres, mintát tartalmazó, és egyedi mintát tartalmazó pólónál is érvényes.

A 20% kedvezmény az üres póló árából kerül levonásra. A minta árára nem vonatkozik!

Tervezőben a kedvezményes ár, a méret kiválasztása után látható.

A kedvezmény más akcióval nem vontható össze.

 

 

Céges póló:

A "cegespolo" kuponkód 1 db céges póló vásárlása esetén használható. Ellenkező esetben a rendelés automatikusan elutasításra kerül. Céges pólónak minősül a cég egyedi logójával, mintájával ellátott, adószámra vásárolt póló.

 

Szerencsekerék:

Szerencsekeréken pörgetett kuponjaink 5000 ft feletti vásárlás esetén használhatóak fel, más akciókkal össze nem vonhatók.

Automatikus akciók:

Automatikus akcióink a meghirdetett kedvezményt automatikusan levonják a termékek árából, tehát az oldalunkon látott árak már a kedvezménnyel csökkentett árak.

Kuponkód akciók:

Kuponkódjaink a megrendelés leadásakor a "Kupon kód" mezőbe beírás után aktiválhatóak. Minden kupon meghirdetésekor a GYIK-ben vagy a kuponon megtalálhatóak a felhasználási feltételek.

A kuponkód más akcióval nem vonható össze, illetve készpénzre nem váltható!

 

Halloweeni megrendeléshez kapható kupon: Ha a mi mintáink közül választasz, akkor egy 20%-os kupont adunk ajándékba, amit 2021. december 8-ig lehet felhasználni pólók rendelése esetén, ha a kosárérték legalább 5000 Ft. A kuponkód más akcióval nem vonható össze, illetve készpénzre nem váltható!

 

Új vásárló kupon: Új vásárlóinknak, illetve egy barátjuknak 10%-os kupont küldünk ajándékba, amit 2021. december 8-ig lehet felhasználni pólók rendelése esetén, ha a kosárérték legalább 5000 Ft. A kuponkód más akcióval nem vonható össze, illetve készpénzre nem váltható!