Jelenlegi hely

Póló Rendelés - elkészítési idő

Információk a termékrendeléssel kapcsolatban:

Terméket rendelni a regisztrációt követően tudsz, amit a rendelés leadása közben is megteheted.
    A tervező menüpontra kattintva készítheted el egyedi pólódat.

    A tervező számolja a nyomtatási költséget arra a nagyságra amire beállítod, amennyiben a grafikát nem tudod feltölteni, így azt mailben az [email protected] mail címre el tudod küldeni pontos leírással és mailben válaszolva megadjuk az árakat a nyomtatási költségekkel együtt.

    Megrendelés előtt ellenőrizd, hogy mindent pontosan beállítottál. Az általad megírt helyesírási hibákért felelősséget nem tudunk vállalni és nem áll módunkban külön-külön egyeztetni hogy valóban úgy gondoltad e amit leírtál vagy beállítottál.

    Rendeléseket nyomon követni csak a regisztrált ügyfelek tudják.
    Póló rendelésed kollégáink e-mailben visszaigazolják.
    Az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázásának érdekében kérjük minél több adatot adj meg a regisztrációd során (Kérjük figyelj oda a helyes telefonszám megadására).
    Az általad tervezett mintákban előforduló helyesírási hibákért nem vállalunk felelősséget!

 

Decemberben a megnövekedett forgalom miatt a gyártási idő hosszabb lehet az átlagosnál. Sajnos a másnapra szállítást nem minden esetben tudjuk a karácsonyi időszakban garantálni.

Az akár másnapra kézbesítés Magyarország területére az előző nap 9h-ig leadott rendelésre vonatkozhat amennyiben a megjegyzés rovatba jelezitek felénk, hogy másnapra kéritek, ezt egyeztetjük telefonon, hogy tudjunk-e vállalni a már felvett mennyiség függvényében.
Sajnos a decemberi időszakban másnapra szállítást nem tudunk vállalni. 

A lehető legrövidebb határidővel dolgozunk. Az elfogadott rendelést követő legkésőbb negyedik munkanapon szállításra átadjuk pólódat. Nagy mennyiségű póló rendelés, vagy esetleges áruhiány miatt a határidő kitolódhat, ebben az esetben e-mailben értesítünk a szállítás várható idejéről.

Ha határidőre szeretnéd a megrendelésed, kérlek a rendelés leadásnál mindenképpen írd bele a megjegyzés rovatba is.

Az átlagos elkészítési idő 4-5 munkanap + 1 munkanapnap szállítás! Természetesen ettől hamarabb igyekszünk átadni a futárszolgálatnak a csomagodat! Decemberi hónapban a megnövekedett forgalom miatt +1-2 munkanap előfordulhat.

A szállítás egy napot vesz ígénybe, így ideális esetben a rendelés elfogadását követő 5-6 munkanapon belül kézhez kapod pólódat. Ha a szállítást nem szeretnéd kivárni, akkor üzletünkben személyesen is átveheted pólódat (Starcopy Irodatechnika - 6725 Szeged, Kálvária sgt. 50.).

 

Rendelések állapota:

Amikor feladod a rendelést - függőben ( mailt kapsz erről)

Amikor elfogadtuk rendelésed - feldolgozás ( mailt kapsz erről)

Amikor elkészült a rendelésed és átadtuk a futárnak - feladva/átvehető ( mailt kapsz erről, átvehető azoknak szól akik az üzletünkbe személyes átvételt jelöltek be)

Gmail, freemail, citromail blokkolhatja az automata maileket, ezért ha a spambe/levélszemétben sem érkezett meg, érdeklődj telefonon a rendelésedről.

Kellemes tervezgetést kívánunk oldalunkon! Ha valahol elakadnál, kérünk lépj kapcsolatba munkatársunkkal!