Direkt nyomtatás

Direkt nyomtatásnál a kép közvetlenül a pólóra kerül tintasugaras textil nyomtatási technológiával. Előnye, hogy egyszerre nyomtat minden színt, nem kell a színek külön felvitelével foglalkoznunk, mint a szitázás esetén. Ezáltal  gyorsabb és kis tételnél lényegesen olcsóbb, akár egy darabot is rendelhetsz belőle, ami a szitázásnál megfizethetetlen. Ezzel a technológiával színátmenetes mintákat is a pólódra tudunk nyomtatni, legyen az fotó, rajz, vagy bonyolultabb grafika. A nyomat  tartós, nem fakulnak ki a színek mosáskor, pólód éveken keresztül ugyanolyan marad. Ezt a kiváló minőségű nyomtatást kizárólag olyan anyagokon tudjuk alkalmazni, melyek legalább 60% pamutot tartalmaznak. Ahhoz, hogy minél tovább élvezd a minták szépségét kifordítva, maximum 40 °C –on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald! Soha ne vasald direktben a mintát!
A direkt nyomtatás legfontosabb jellemzői: színátmenet nyomtatható, nincs vastag gumis hordozó felület, fotó minőségű nyomtatás fekete pólóra is. Kényelmes viselet.

Ajánlatos a pólót használat előtt kimosni!
A pólók direktnyomtatása alkalmával a pólóanyag felülete külön kezelésre kerül a nyomtatás előtt, mely áttetsző réteggel vonja be a póló anyagát. Ez az áttetsző réteg az első mosás alkalmával távozik a póló anyagának felületéről nem sértve a nyomtatott kép minőségét, sem a póló anyagát.