Új tehnológia

Az Onlinepolo mindig a tökéletességre törekszik, ennek érdekében megvásároltuk a póló nyomtatatás királyának számító KORNIT Breeze és Brother GT-782 típusú textil nyomtatót. Ha egy szép egyedi divatos póló az, amit szeretnél, akkor az új póló nyomtatónkkal készült póló az amire szükséged van. Ezt büszkén hordhatod, a színek élénkek, a színátmenetek pedig nagyon szépek. Az új géppel készült pólóra nyomás sokáig megőrzi szép élénk színét és nem repedezik be (kipróbáltuk és több mint tíz mosás után sem veszített élénkségéből a nyomat.
Új gépünk ipari póló nyomtatónak számit, 50db póló nyomás az óránkénti kapacitása. Az új nyomtató a póló nyomtatás, feliratospólók, fényképes ajándékok  esetében a hagyományos szitanyomásnál, a  flock, flex vagy printflex eljárásoknál gyorsasága mellett, költséghatékonyabb is, így kedvező áron tudjuk a pólóra nyomás és a textil nyomtatási munkákat vállalni. Direkt nyomtatásnál nem kell számolni szitaköltséggel, ráállási  és tervezési díjjal sem.

A kiváló minőségű egyedi pólóhoz elengedhetetlen a kifogástalan minőségű póló: Kariban prémium póló , Női trikó, kiváló nyomathoz pedig nagy felbontású képek szükségesek. Célkitűzésünk, a kiváló minőségű póló nyomtatás és az egyedülálló fényképes ajándékok készítése. Cégeknek, vállalkozásoknak, gyártóknak, mennyiségi kedvezményt adunk.

  • Facebook
  • Messenger