Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével a STARCOPY Kft.-nél

A projekt alapadatai:

  • kedvezményezett neve: STARCOPY Kft.

  • projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével a STARCOPY Kft.-nél

  • szerződött támogatás összege: 12 M Ft

  • támogatás mértéke: 40%

  • projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.10.30

  • projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00956

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A STARCOPY Fénymásológép-javító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra. A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer kerül beszerzésre, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

 

A CRM és Értékesítés modulok segítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják a partnerek és a dolgozók adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. A HR modul tárolja a dolgozók adatait, a szabadságolásokat, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.

A kontrolling és döntéstámogatás feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszerrel teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig. A Feladatkezelő modul a rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak. A munkafolyamatokhoz a megfelelő erőforrásokat biztosítja, delegálja és határidővel látja el a feladatokat.

A Dokumentumkezelő modul iktatja a dokumentumokat, így azok bármikor visszakereshetőek. A Tudásmenedzsment segíti a vállalaton belüli információ áramlását a hatékony munkavégzés támogatása érdekében.

A rendszer bevezetését és oktatását az IKRON Kft. biztosítja.